viatel@viatel.hr +385 (0)1 4617 818

Prijava kvara

Novosti

VIA TEL na 46. Međunarodnoj cestovnoj konferenciji – CESTE 2022 predstavlja modul IPR 22.02.2022.

Tvrtka Via Tel d.o.o. sudjelovat će na "46. Međunarodnom stručnom seminaru o cestovnoj infrastrukturi i sigurnosti u prometu" koji će se održati u Rovinju, 22.-25. ožujka 2022.
Na ovom međunarodnom cestovnom seminaru tvrtka VIA TEL predstaviti će web sučelje za izdavanje dozvola i praćenje izvanrednog prijevoza (IPR).

Stručni seminar "CESTE 2022" mjesto je na kojem se rezimiraju rezultati postignuti na području razvitka, održavanja i gospodarenja cestama, kao i sigurnosti u prometu, ističu novine iz područja planiranja, projektiranja te noviteti u tehnologiji gradnje kod nas i u svijetu.

VIA TEL će u sklopu seminara predstaviti stručni članak pod nazivom: "Digitalizacija procesa organizacije i provedbe izvanrednog prijevoza u Republici Hrvatskoj" čiji su autori: prof.dr.sc. Sadko Mandžuka, Željko Horvat dipl.ing., Božidar Šafran dipl.ing. i Tifani Gluhak dipl.oec.

DRUGA FAZA WEB APLIKACIJE ZA IZDAVANJE DOZVOLA I PRAĆENJE IZVANREDNIH PRIJEVOZA 29.03.2021

Dana  30. 3. 2021. u 8:00 sati započinje 2. faza web aplikacije za izdavanje dozvola za izvanredni prijevoz u kojoj će korisnicima biti omogućena izrada zahtjeva i izdavanje dozvola za izvanredni prijevoz putem nove  WEB APLIKACIJE.

 Web aplikacija osmišljena je kako bi se korisnicima omogućilo interaktivno sudjelovanje u procesu izdavanja dozvola za izvanredni prijevoz što podrazumijeva:
- predaju zahtjeva za IPR,
- predaju zahtjeva za izmjenu dozvole,
- odustajanje od podnesenih zahtjeva ili izdanih dozvola,
- prijavu IPR-a i pregled svih predanih prijava,
- pregled izdanih dozvola, zaključaka i rješenja od strane izdavatelja dozvola.

Prijava u aplikaciju moguća je sa korisničkim podacima dobivenim prilikom registracije korisnika. Korisnici koji se još nisu registrirali, registraciju mogu napraviti pritiskom na povezinicu OVDJE.

Detaljne upute za rad u aplikaciji biti će dostupne registriranim korisnicima a iste će se nalaziti unutar same aplikacije.

Želimo vam uspješan rad unutar novog web sučelja za izdavanje dozvola i praćenje izvanrednog prijevoza!

Korisnička podrška
Via Tel d.o.o.
pon - pet od 8:00 – 18:00 sati
e-mail: ipr-podrska@viatel.hr
01/2752-752

PRVA FAZA WEB APLIKACIJE ZA IZDAVANJE DOZVOLA ZA IZVANREDNI PRIJEVOZ 12.02.2021.

Sukladno Pravilniku o izvanrednom prijevozu (NN 92/18) i važećim propisima za izdavanje dozvola za izvanredni prijevoz, razvijena je nova web aplikacija putem koje će Hrvatske ceste d.o.o. ubuduće izdavati dozvole za izvanredni prijevoz.

Aplikacija je namijenjena:
- prijevoznicima
agencijama
- upraviteljima cesta
- nadležnim ministarstvima

Prelazak na novu web aplikaciju provest će se u dvije faze:
1. Registracija korisnika (prijevoznici i agencije)
2. 
Izrada zahtjeva i izdavanje dozvola za izvanredni prijevoz

Od 8.2.2021.god.. omogućena je registracija korisnika (1.faza) za što je potrebno slijediti navedene korake:

1. Registracija korisnika Ispunite podatke putem  Web forme gdje ćete pronaći upute za registraciju.
2. Prijava registriranih korisnika na portal: Nakon uspješne registracije zaprimit ćete pristupne podatke na e-mail adresu za prijavu u  aplikaciju.

Na internet stranici Hrvatskih cesta d.o.o. i Via Tel-a d.o.o. objavit će se datum od kada će se aplikacija moći koristiti u cijelosti (2. faza), uz sva dodijeljena prava prema ulozi u sustavu, kada će korisnici moći interaktivno sudjelovati u cjelokupnom procesu izdavanja dozvola za IPR.Detaljne upute nalazit će se unutar aplikacije i bit će dostupne registriranim korisnicima.Želimo vam uspješnu registraciju i rad unutar novog web sučelja za izdavanje dozvola i praćenje izvanrednog prijevoza!

Korisnička podrška
Via Tel d.o.o.
pon - pet od 8:00 – 18:00 sati
e-mail: ipr-podrska@viatel.hr
01/2752-752

VIA TEL NOSITELJ CERTIFIKATA PLATINASTE BONITETNE IZVRSNOSTI 2019. 15.09.2020.

VIA TEL je u 2019. godini postigao Platinastu bonitetnu izvrsnost prema standardima ocjenjivanja tvrtke Bisnode d.o.o. koja ima 20-godišnju tradiciju certificiranja tvrtki u 18 europskih zemalja.


U 2019. godini Bisnode je po prvi puta među svim gospodarskim subjektima sa zlatnim bonitetnim odličje, među kojima je i VIA TEL d.o.o., izdvojio Platinasto bonitetne izvrsne tvrtke koje najmanje tri godine zaredom postižu najviši zlatni AAA razred.Ovime je VIA TEL postao dio poslovne zajednice koja predstavlja najpouzdanije, kredibilne i niskorizične poslovne subjekte za suradnju sa poslovnim partnerima.Certifikat je europski priznat i prepoznatljiv.

EUROPSKA CESTOVNA KONFERENCIJA - ERC 2018 DUBROVNIK 07.12.2018."Koridori za zajednički napredak i održivu mobilnost"

Predstavnici VIA TEL-a sudjelovali su na stručnoj Europskoj cestovnoj konferenciji ERC 2018 pod nazivom “Koridori za zajednički napredak i održivu mobilnost“. Konferencija je održana u Dubrovniku od 22. - 24. listopada 2018.god. u organizaciji Hrvatskih cesta, Hrvatskog društva za ceste - Via Vita, Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu, Međunarodne cestovne organizacija i Europskog cestovnog udruženja.
VIA TEL je sudjelovao u ulozi partnera cjelokupnog događanja te se predstavio u izložbenim prostoru prezentacijom integriranog komunikacijskog sustava AVLCentar aplikacije i radio mreža,   promotivnim materijalima i kroz neposrednu komunikaciju sa zainteresiranim sudionicima.
Ova trodnevna stručna konferencija okupila je gotovo 500 sudionika iz Hrvatske i Europe s ciljem razmjene iskustava, rasprave o stručnim temama cestovnog sektora i razgovora o potrebi zajedničke suradnje sa susjednim zemljama na značajnim infrastrukturnim projektima za dobrobit cijele regije.

ARHIVA

Adresa

Sjedište

Vončinina 3
10 000 Zagreb

Ured

Kaptol 25
10 000 Zagreb

Certifikati